11 октобар 2009

Kolorit torbi

S` obzirom da su u pitanju reciklirane novine kolorit torbe je ogranicen. Svaka torba je u multikolor varijanti i bas taj kolorit obecava da je svaka torba unikatna. Zasto to kazem? Uzmite 2 identicne novine i dajte da dvoje razliciti ljudi naprave torbu. Koliko god se trudili da naprave identicnu torbu nece im poci za rukom jer svako ima drugacije vidjenje kolorita. Cak i tokom procesa savijanja i pletenja lanaca nemoguce je napraviti 2 identicna lanca kada se radi sa novinskim papirom.
Zelim da pokazem kako izgleda sema multikolor torbe. Svaka kocka koja se vidi je ustvari pojedinacni papir koji se zasticuje i savija a zatim plete u lanac koji se kasnije spajaju koncem. U ovoj varijanti novinski papir je savijan i pleten nasumice sto se boja tice.
U ovoj varijanti novinski papir je klasifikovan po bojama. I dalje je u igri multikolor sa tom razlikom sto su na ovoj semi koriscene neutralne boje - nijanse sive, bele, bez i braon sa jako diskretnim detaljima drugih boja.
U trecoj varijanti korisceni novinski papir je klasifikovan tako da se sa spoljne strane pojave pisani text iz novina. Kod ove sare neko ce reci da su lanci identicni. Ipak ni ovde ne mogu biti identicni jer su reci i slova koji se vide na torbi razliciti. Setite se kako su pisani stupci u novinama, kada isecete svaki pojedinacno zatim savijete i upletete u lanac ne postoji mogucnost da se iste reci pojave bas na istom mestu na 2 torbe

Нема коментара:

Постави коментар