22 јануар 2011

Tezak izbor

Obzirom da sam tokom ovog vremena koliko se bavim izradom torbica shvatio da je brendiranje rucnog rada jedan od bitnih faktora svakog kreativca koji zeli ozbiljno da pristupi svom radu, odlucio sam da od ove godine svaka torbica koja izadje iz mog skromnog ateljea ima i svoju markicu (label) sa imenom autora. E sad, markice su stigle a ja sam jos uvek neodlucan koja ce od ovih da se nadje unutar svake torbice prolecne kolekcije koja je trenutno u izradi.
Sad je na redu izbor prave markice. Ruku na srce, ja se jos uvek dvoumim, sve su mi sjajne. Cak se nosim mislju da uz odredjenu boju torbe ide markica u istoj boji na postavi. :)))

5 коментара:

  1. Kažu moji marketinški savjetnici-što jednostavnije i ono što ti prvo upadne u okice..
    Po tom vrhunski razrađenom sistemu ja ti mogu samo reći da je meni prvo što sam vidjela bila-crvena markica,dakle meni je bila najupečatljivija!!
    Da ne misliš da favoriziram crvenu boju-to je inače boja koju baš ne preferiram..
    Naravno odluka je na tebi ,a znam da ti nije lako jer sam i sama kroz sve to duuugo prolazila dok svoju etiketicu nisam sama kreirala!!!

    ОдговориИзбриши
  2. Bila bi dobra ideja da uz svaku podstavu ide markica u boji koja se poklapa. Poigraj se bojama i probaj suprotne boje sastaviti. Sigurno upada u oči i skreće pažnju.

    ОдговориИзбриши
  3. Ali lako je. Ako si u mogucnosti onda svaka unutrasnjost moze da ima markicu u svojoj boji.

    ОдговориИзбриши
  4. Eto i mog komentara, mozda zakasnelog, ali...
    Ja bih koristila sve markice i uklapala ih, ali ako bas moras da izaberes jednu boju, onda bi to verovatno bila zelena, jer je kod tebe sve zeleno... :)

    ОдговориИзбриши
  5. meni se svidjaju crne jer se uklapaju u sve boje,a tasne su same po sebi sarene pa neka nesto bude mirno.btw gde si nabavio markice.

    ОдговориИзбриши