27 јануар 2010

ECO handbag



Po prvi put kombinacija eko-koze i novinskog papira. Stranice prikazane tasne su izradjene od eko-koze dok su prednja i zadnja strana, kao i dno tasne odradjeni od novinskog papira. Prikazani model je radjen od textualnog dela novina(samo novinski stupci). Kao i kod prethodnih, i ovaj model je zasticen providnom folijom od vlage i kise. Unutar torbe postavljena je postava i 3 unutrasnja dzepa - 1 veci i 2 manja za pregledno odlaganje sitnica. Dimenzije prikazanog modela su: duzina 31cm, sirina 14.5cm, visina 21cm. Duzina rucica iznosi 78cm. Tasna je sastavljena od 528 dela novinskog papira. Detalji na tasni su takodje radjeni od eko-koze. Tasna se zatvara ziperom.




2 коментара:

  1. Radovi su ti sve bolji. Lepo je videti da se trud isplati. Iskreno probala sam da napravim nešto od papira i svatila da je to stvarno težak posao i zato ti čestitam na uloženom trudu. I nastavi tako!

    ОдговориИзбриши
  2. potpuno neverovatno.ja za razliku od nade nisam probala da napravim nesto od papira,jer znam da je za tako što potrebno strpljenje i preciznost.torbe koje praviš su čudo,čudo.nisam sigurna da je i to prava reč.svaki rad je poseban i specifičan.ova torba je posebno intresantna.svidja mi se što je postavljena crvenom bojom.odlično.sve čestitke.

    ОдговориИзбриши